Wie zijn wij 2018-03-05T10:19:47+01:00

Even voorstellen…

Goedendag, ik ben Frans (hier links), geboren in 1971, getrouwd, twee kinderen en een passie voor water. Dit is begonnen tijdens mijn opleiding tot procestechnoloog, waarbij ik stage mocht lopen en mocht afstuderen bij de Water afdeling van het adviesbureau RHDHV. Daarna ben ik voortdurend met water en milieu blijven werken, eerst bij kleinere, later bij hele grote bedrijven.

Sinds 2013 ben ik zelfstandig bezig om klanten te helpen met hun waterproblemen. Het bedrijf heeft vanaf het eerste jaar winst gemaakt, daar ben ik best trots op. Wij hebben een boot, een grote tuin en een caravan in Zuid Frankrijk, dus voldoende ruimte voor ontspanning. Daarnaast speel ik al sinds mijn 7e jaar piano, wat mij helpt mijn rechter hersenhelft goed actief te houden.

Zodra u mij leert kennen zult u merken dat ik graag praat, snel contacten leg en het leven met humor tegemoet treed. Maar daarnaast zult u ook merken dat ik luister, en met u meedenk over de beste oplossing voor uw bedrijf. Ik weet lang niet alles, vandaar dat ik werk met een groot netwerk aan mensen en bedrijven die de gaten in mijn kennis kunnen dichten.

Ons netwerk