Plastic uit Digestaat

Deze week weer een opdracht gekregen voor een Contec Borstelzeef. Het probleem van de klant was de aanwezigheid van plastic deeltjes in de voeding van de vergister. Deze werden niet door de nageschakelde centrifuge verwijderd en zorgden voor verstopping van de centrifuge en problemen in de waterbehandeling. De applicatie is voor deze klant getest met zeer goede resultaten, begin volgend jaar zijn de plastic problemen van deze klant voorbij.

Het systeem heeft een geïntegreerde pers met mogelijkheid tot naspoelen van het filtergoed, is zeer robuust en vraagt nauwelijks onderhoud. In een prettige samenwerking is gezamenlijk de beste oplossing gevonden voor probleem van de klant.

Heeft u ook een filter uitdaging, dan hoor ik het graag.

By | 2018-03-04T16:01:37+01:00 oktober 5th, 2017|CONTEC|Reacties uitgeschakeld voor Plastic uit Digestaat

About the Author:

I started of as an engineer for the water industry. Soon thereafter Sales became my prime focus, with various successes in the Netherlands, Belgium, South Africa, France, Saudi Arabia, Qatar and India. On several occasions I had people reporting into me, either directly or indirectly. Specialties: UF treatment, biological design, Project sales, DBFO sales, International business development, turnaround management.